FORRAY TORTAGYÁR - tortarendelés

A Forray tortagyár

A Forray Tortagyár az exkluzivitás, az egyediség jegyében, megidézve a mindenki által visszavágyott hagyományos ízeket, melyek adalékanyagtól, ízfokozóktól mentesek, szembe fordul a cukrászati tömegtermeléssel és olyan tortakülönlegességet varázsol az ünnepi asztalra, mely bizton minden alkalom fénypontja lehet.

A valódi vanília, a vegyszermentes friss gyümölcsök, a brazil kávé és a belga kakaóbab,a selymesen olvadó csokoládé, az aranysárga tojás, a legkülönlegesebb és legfinomabb alapanyagok nyújtják tortáink utánozhatatlan és utolérhetetlen ízét.

Tortáink kívánság szerint laktózmentes, gluténmentes, cukormentes változatban is rendelhetők, így mindenki részese lehet e bűvöletes tortaélménynek. Paleo tortáink kielégítik az egészséges életmódnak hűséget fogadók igényeit, de egyedi kívánságoknak is eleget teszünk.

A művészeti alkotásként is értékelhető marcipánszobrok, cukordíszek, más díszítőelemek, vizuális élményt is nyújtanak, melyek felejthetetlenné teszik a torta látványát, mind egyedileg, kézzel készülnek.

A Forray Tortagyár professzionális szakemberei a legteljesebb odaadással, tűzzel, szenvedéllyel és annak vágyával készítik el nap, mint nap fenséges tortáikat, hogy aki egyszer megpillantotta és megízlelte a csodát, bizonyos legyen abban, hogy rátalált az igazira!

Tortáink megtekintéséhez vagy tortarendeléshez válasszon a baloldali menüpontok közül.

Ahogy a torták készülnek, ízelítő képkeben az "ÍGY KÉSZÜL" menüpont alatt.

tartalom ikonok

Time: 0.1569 ms | Memory: 3.68MB | Version: 2.0