FORRAY TORTAGYÁR - tortarendelés

Forray desszert catering

A Forray Tortagyár Catering szolgáltatása kiemelkedik minden magyarországi szolgáltató közül, ugyanis a rendezvény jellegéhez mérten állítjuk össze desszertasztalainkat, ahol a sütemények és a torták lesznek a party fénypontjai az alkalomhoz díszített süteményes pulttal.

Prémiumkategóriás különlegességekkel készülünk a gálarendezvényekre éppúgy, mint az álló- és ülőfogadás, valamint a konferencia ebéd alkalmaira.

Céges rendezvényen lássa vendégül kollégáit, ügyfeleit, barátait és a Forray-Catering felejthetetlen sütemény kompozícióval varázsolja el a meghívottakat. A vendéglátó imázsát növelve szervezeti logóval ellátott süteményeket is készítünk, illetve egyesével csomagolt, logózott édesség ajándékokkal nyűgözzük le az érkezőket, melyet elvihetnek magukkal.

 

  

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Szervezzünk Önnek egy felejthetetlen fánk party-t? Különböző díszítésű és ízesítésű fánkok garmadája teszi mókássá, felejthetetlenné, egyedivé az összejövetelt! A plafonról lelógó fánkok, a fánktorony, a fánkasztal ámulatba ejt minden korosztályt. A fánk party bármilyen alkalomhoz illeszkedhet, ugyanis a fánkok díszítése az összejövetel apropójához alkalmazkodik.

 

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Hogy a nagy nap igazi élménnyé válhasson, az esküvői desszertasztallal, a lenyűgöző menyasszonyi tortákkal örök emlékké tesszük a mennyegzőt. A teremdíszítéshez alkalmazkodó kincsessziget megannyi desszertcsodával ámulatba ejti a vendégeket, az egyedi köszönőajándékok révén pedig az újdonsült pár figyelmes gesztussal köszönheti meg, hogy életük legszebb napját a meghívottak velük ünnepelték.

 

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Reload Image
tartalom ikonok

Time: 0.1784 ms | Memory: 3.7MB | Version: 2.0